puukkoo
HeKokit Pihvipizza Heteropizza BP-pizza Kebab-pizza Palanut pizza Leipäpizza Makkara Banaanipizza Loimipizza Sisäfilee Tuplajuusto Kropsu Tortillapizza Tortilla Death Sandwich Sandwich of Pain Makkarapizza Grillaus Pohjatuuli Ylihärmä BBC Minirullakebab Vieraskirja

Pihvipizza I

Idea pihvipizzasta sai alkunsa Assemblyjen aikaan, kun ryhmämme oli nukkunut 2 tuntia, ja keskustelimme kebabista, pihveistä ja pizzoista. Idean keksi souler, sen jalostamisessa reseptiksi auttoivat ifreq ja Pakastin.

jiäkuappi souler

Eräänä päivänä havaitsimme, että ruokavalio voisi kaivata piristykseksi jotain aivan uutta, kuten jääkaapin sisällöstä voi päätellä. Logistisista syistä johtuen yhden jäsenemme ruho jouduttiin sijoittamaan hankintamatkan ajaksi auton tavaratilaan. Matkamme suuntautui Veljekset Keskisen kyläkauppaan.

sisälmys bzzz takakontti keittiö

Aseta leivinpaperi ja pizzapohja levylle, levitä purkillinen tomaattisosetta pizzapohjalle teelusikalla.

pihvipizza
pihvipizza pihvipizza

Pese paprika, poista siitä päät ja siemenet, viipaloi se veitsellä ja paloittele sen jälkeen viipaleet pieniksi paloiksi. Paloittele 4-8 jalopenon palaa pienemmiksi. Laitoimme 8 jalopenon palaa / pizza, joten tuli suhteellisen tulista. Ensin piti tietenkin syödä niitä sellaisenaan, kuten kuvassa.

pihvipizza pihvipizza pihvipizza pihvipizza

Esilämmitä pihvejä paistinpannulla kolme kerrallaan toiselta puolelta kunnes ne alkavat hieman *tiristä*. Tässä vaiheessa huomasimme, että juustoraaste oli unohtunut, joten piti käydä ostamassa. Kokkimestarimme ifreq johti pihvioperaatiota Pakastimen ja soulerin avustaessa.

pihvipizza pihvipizza

Aseta kolme pihviä paistettu puoli alaspäin, jalopenon, ananaksen ja paprikapaloja sekä juustoraastetta pizzalle. Oreganoa ja valkosipulia maun mukaan.

pihvipizza pihvipizza pihvipizza pihvipizza

Käsiä on hyvä pestä välillä, varsinkin paprikan ja jalopenon pilkkomisen jälkeen. Taustamusiikiksi suosittelemme Muumeja ja Pizza Enricoa.

pihvipizza pihvipizza

Käyttämämme juoma keksittiin myös Assemblyillä, sen keksi Winteroth kaatamalla Coca-Colaa mehutölkkiin. Juoma: 6 osaa Marlin Juissi-mansikkamehua, 4 osaa Coca-Colaa, tarjoillaan jääkaappikylmänä. Jälkiruokana söimme Jaffa-herkkutyynyjä, jotka olivat hieman gayn makuisia. Itse Pihvipizza ja Winteroth-Cola maistuivat hyvin kaikille ryhmän jäsenille.

pihvipizza

Jälkimietteet
Pizzasta voisi tulla tuhdimpi, jos siihen laittaisi tuplasti pihvejä. Pihvien esipaistaminen ei ehkä ole tarpeellista, koska jauhelihapihvit ovat jo valmiiksi esikypsennettyjä. Pihveihin voisi mahdollisesti laittaa jotain mausteppippuria. Muuta täytettä olisi voinut olla enemmän. Alkuperäiseen reseptiin kuulunut sipuli unohtui Pihvipizza I:stä. IoP väläytti kebab-pihvien mahdollisuudesta, tulemme tarkistamaan niiden saatavuuden. Juustoa olisi luultavasti saanut olla enemmän. Lopuksi hieman ideoita.

Valid XHTML 1.1 Valid CSS!